Yoga Retreat Italien

Yoga & Vin Retreat Italien
10 - 14 september 2020


För fjärde året i rad bjuder vi in er till vårt populära Yoga & Vin Retreat i Italien! På den fantastiska vingården Casa Wallace, beläget på landsbygden i vackra Piemonte, Cremolino, kommer vi spendera en långhelg i september tillsammans och samla energi inför hösten. Casa Wallace bjuder på en fantastiskt vacker omgivning, otroligt god mat, utsökt vin och helt underbar och hjälpsam personal.

Dagarna spenderade här är som en dröm och vi är otroligt tacksamma över att ännu en gång få dela det vi älskar med er på denna magiska plats. Enligt oss finns det få saker som är så vackert och värdefullt som att upptäcka världen och sig själv genom yoga och gemenskap. 

Vill du följa med oss till Italien, bo på en vingård, yoga och meditera bland vinrankorna och avsluta dagen med vin från gården i solnedgången tillsammans med en härlig ekologisk middag? Följ då med oss på denna yogaresa där du får komma till ro i kropp och själ, utveckla eller upptäcka yogans positiva effekter, stressa ner och få ny energi inför hösten. Unna dig själv fem dagar av glädje och gemenskap med yoga och meditation, vinprovning av vingårdens biodynamiska naturvin samt en avkopplande stund ute i sensommarsolen eller inne i relaxavdelningen. 

Ta med en god vän eller varför inte din partner, eller följ med oss utan sällskap, öppen för nya bekantskaper!


Under dessa dagar kommer du få ta del av:

- Härliga yogaklasser som passar dig som är nybörjare inom yoga, men även dig som är van yogautövare. Yogaklasserna vi guidar er i är vinyasa yoga, yinyoga samt mediyoga.
Alla klasser hålls av Rebecca och Ida som är utbildade yogalärare.
(Yogamattor och meditationskuddar av hållbart material finns på plats.)

- Meditatonsstunder både ute och inomhus. 
- Tre ekologiska, vegetariska mål per dag samt vin från vingården till middagen. 
- Vinprovning och en guidad tur av vinkällaren. Vinet som görs på gården är ett biodynamiskt naturvin (inga tillsatser), odlat efter naturens skiftningar. 
- En halvdag spenderar vi på Casa Margarita, på deras fina relaxavdelning med bastu samt uppvärmd inomhuspool och utomhuspool med solterass.
- Vacker natur med härliga promenadstråk i lugna rogivande miljöer.
- En Italiensk överraskningskväll
- Möjlighet att boka en timmes helande massage!

Exempel på hur dagarna kommer vara upplagda: 
Vi börjar morgonen med lite frukt och dryck, som te och kaffe innan yoga och meditation, sen får vi njuta en härlig frukost. Du väljer själv om du vill starta dagen med ett härligt vinyasa flöde eller ett meditativt MediYoga pass. Efter frukosten finns det tid för egen reflektion, tid att upptäcka omgivningen eller andra aktiviteter. Sedan serveras lunch följt av valfri meditation. Vi avslutar dagen med ett återhämtande yin yoga pass och sedan middag med vin, om så önskas. En av kvällarna blir det vinprovning och en dag avnjuts på SPA på granngården. 


För mer information och bilder på vingården och boendet klicka in på: 
www.casawallace.com


 

Mer information kommer snart!

Vi hoppas på att få skapa oförglömliga minnen i Italien tillsammans med dig,

Varma hälsningar Ida och Rebecca
Kärlek & YogaYoga Retreat 2019

Yogahelg  Husbygård, 22-24 november 

Yoga Retreat Zanzibar, 1-8 december

Yoga Retreat 2020

Yoga Retreat Sri Lanka, 8-15 februari 

Yoga Retreat Frankrike, 21-25 april

Yoga Retreat 2021

Yoga Retreat Grekland, 18-25 september