Yoga Retreat Sverige


Hormonbalans på Husbygård Herrgård
22-24 november 2019


Kom & mys med oss i novembermörkret!
Denna helg ses vi på vackra Husbygård Herrgård för en yogahelg med fokus på att skapa hormonbalans. Vi kommer tillsammans göra yoga för att minska stress och främja återhämtning samt utforska kvinnans hormonsystem genom MediYoga, meditationer & yin yoga med shiatsu assisteringar. Du kommer genom guidade klasser få kunskap om hur hormonerna är nyckeln till vårt välbefinnande och hur de styr både humör, tankeförmåga, energinivå och lust.
Möt lugnet i en vacker natur, upplev yogans läkande kraft och njut av fantastiskt god & värmande Ayurvedisk mat.

MediYoga för hormonbalans är yoga för alla kvinnor där vi jobbar med kroppen fysiskt, psykiskt och själsligt med övningar och positioner riktade till specifika körtelområden i kroppen för att ge största möjliga effekt på vårt hormonsystem. 
Alla kvinnor mår bra av att göra MediYoga för hormonbalans men det kan vara speciellt gynnsamt för dig som har smärtsamma menstruationer, oregelbunden eller utebliven mens, PMS, PMDS, PCOS, svårt att bli gravid, låg sexlust, olika klimakteriesymtom, sköldkörtelbesvär, inkontinensproblem, för dig som har passerat klimakteriet och vill stimulera hormonproduktionen och bevara din vitalitet eller för dig som upplever mycket stress och utmattning. 

Shiatsu är en helande energimassage som tillsammans med yin yoga kan skapa stunder av magi. Under våra yin yoga klasser kommer du får assisteringar med Shiatsu under positionerna. Assisteringarna kommer hjälpa dig att guidas djupare in i positionerna och med hjälp av beröringens kraft kan blockerad energi frigöras, balans i kroppens energiflöde skapas, värk och smärta lindras och kropp & sinne slappna av.

Denna helgen har fokus på dig och din återhämtning, så att du får den kraft du behöver för att lyssna inåt och skapa den livsstil som ger dig balans. 
- Hormonbalans för hälsa, livslust och glädje. 

Husbygård ligger 2 mil norr om Nyköping och är en lugn plats, lummigt inbäddad i praktfull natur. Med vandringsleder, promenadstigar och närhet till sjöar är vi långt bort från vardagen, nära naturen. Husbygård är en genuin och vacker herrgård på landet som har varit ett hem för inte så länge sedan. Vackert beläget mitt i sköna Sörmland där vi kan varva ner i den ostörda miljön. Ett välkomnande hus med bra utrymmen för gemenskap och även lätt att hitta en egen vrå i. Här bor vi i trevliga och rymliga tvåbäddsrum  och har yoga i en vacker salong med sköna ullmattor, meditationskuddar och filtar.

Yogan vi undervisar i är MediYoga för hormonbalans och Yin Yoga med Shiatsu assistering, två yogaformer som båda har ett långsamt tempo och som passar alla kroppar. Ingen förkunskap behövs. Maten som serveras är vegetarisk med en yogisk och ayurvedisk grundidé. Ingredienserna är närproducerade och ekologiska i största möjliga mån och lagas av Husbygårds ägareJessica.  

Unna dig en helg tillsammans med oss på Husbygård Herrgård och ge dig möjlighet att ta en paus, hitta ny kraft och få inspiration. I en härlig gemenskap utforskar vi tillsammans yogan och balanserar våra hormoner samtidigt som vi möter lugnet i den vackra naturen.  

För att läsa mer om Husbygård Herrgård, vänligen besök deras hemsida:
www.amrit.se

Schema:
Fredag 22/11
15.00 Ankomst till Husbygård Herrgård
16.00 Intro & MediYoga
19.00 Middag

Lördag 23/11
7.00 MediYoga
9.00 Frukost
12.00 Hormonbalans 
13.00 Lunch
17.00 Yin Yoga
19.00 Middag

Söndag 24/11
7.00 MediYoga
9.00 Frukost
11.00 Yin Yoga
13.00 Lunch
14.00 Meditation
Avslutning och hemfärd

Pris:
 4200 kr
Priset är per person i ett delat rum för två.
Enkelrum finns till en extra kostnad.

För att anmäla dig: Skicka mejl till idanapingala@hotmail.com
Skriv namn, adress och telefonnummer. Eventuella allergier och önskan om specialkost.
Skriv gärna någon rad om dina erfarenhet av yoga och meditation.

Anmälningsavgift på 1500:- betalas in två veckor efter anmälan. Anmälningsavgiften är inte återbetalningsbar. Resterande belopp betalas en månad innan Yoga Retreatet. Faktura skickas på mejl.

Medtag bekväma kläder för yoga och skogspromenad. Yogamattor finns på plats.

Bilder från Jessica Amrit

Vi ser fram emot att dela helgen tillsammans med dig,
skriv till oss på mejl om du har några frågor.

Varmt välkomna
Många kramar
Ida och Rebecca

Yoga Retreat 2019

Yoga Retreat Zanzibar, 1-8 december

Yoga Retreat 2020

Yoga Retreat Sri Lanka, 8-15 februari 

Yoga Retreat Frankrike, 21-25 april

Yoga Retreat Italien, 10-14 september

Yoga Retreat 2021

Yoga Retreat Grekland, 18-25 september