Ida na Pingala Yoga Retreat

Här kan du se datum över våra kommande Yoga Retreat både i Sverige och utomlands. 
Klicka in på det Yoga Retreat du vill ha mer information om.

Om du vill se flera bilder, vänligen besök vår facebooksida: 
www.facebook.se/idanapingala 
eller vår instagram: idanapingala

Skriv gärna till oss om du har några frågor, funderingar eller önskemål: idanapingala@hotmail.com
Kram Ida & Rebecca

Yoga Retreat 2019

Yoga Retreat  Husbygård, 22-24 november 

Yoga Retreat Zanzibar, 1-8 december

Yoga Retreat 2020

Yoga Retreat Sri Lanka, 8-15 februari 

Yoga Retreat Frankrike, 21-25 april

Yoga Retreat Italien, 10-14 september

Yoga Retreat 2021

Yoga Retreat Grekland, 18-25 september

"Namasté bästa Ida och Rebecca. Tack för mitt livs mäktigaste yogaupplevelse, det har varit magiskt. Ni har varit fantastiska ledare, genuina och sanna. Ni har sett ljuset i oss och jag ser sannerligen ljuset i er <3. Låt inget stoppa er i livets val och vägar, jag hoppas de leder oss till återseende, Med Kärlek"
- Yoga Retreat Sri Lanka 2019

"Kära Ida na Rebecca, Stort tack för detta yoga retreat! Så mycket vackert ni har delat med er av, både via yogan och även bara med er närvaro. Jag känner stor tacksamhet för denna tid och alla delade upplevelser. Och tack för den frigörande dansen såväl i shalan som på stranden."
- Yoga Retreat Zanzibar 2018 

"Älskade ni! Är så fantastiskt tacksam att jag fått dela detta med er, alla deltagare & Casa Wallace. Har svårt att uttrycka mig i ord men denna energi & gemenskap har jag saknat i mitt liv. Tack för att jag fått bli en del av er yogafamilj." 
- Yoga Retreat Italien 2017

"Innan var jag lite nervös. Tänk om det är uppstigning 5,30, bara vetegrässhots och jag känner mig vilse? Men så var det ju inte! Jag gillade både yin & yang, hur ni pratade om yogan i yogan. Det gav mig mycket <3 Tack! The hardest part in this life is living it - Nu har ni gjort det lite lättare."
- Yoga Retreat Italien 2018

"Tack för  att ni tänt upp ljuset i oss alla. Det var ett blekt och trött gäng som kom hit, ett strålande och glatt gäng som åker härifrån. Jag har gjort en stor  mental resa under dagarna här och är så stolt att vara en yogis nu."
- Yoga Retreat Zanzibar 2018

"Vilken underbar resa! Tack för att jag fick följa med. Ni har verkligen fixat det riktigt bra & ni är underbara yogalärare. Det var verkligen över förväntan, långt över! Tänker följa med många gånger till på era retreat. Kommer ta med mig mycket härifrån, minnen, vänner, pepp, vin & erfarenheter. Tack så mycket för det." 
- Yoga Retreat Italien 2018

"TACK! Tack för denna fantastiska, inspirerande och kärleksfulla vecka! Tack för er fina guidning igenom denna resa. Jag fick det jag behövde och sökte; Ny inspiration, kraft, lugn och en nytändning av min eld som länge har varit på sparlåga. Ni är inte bara fina som instruktörer utan ni är fina inifrån och ut, som vackra starka kvinnor! Tack, tusen tack!"
- Yoga Retreat Sri Lanka 2019

Vi hoppas på att få skapa fantastiska minnen tillsammans med dig!

Kontakta oss på mejl: idanapingala@hotmail.com om du har några frågor eller önskemål,
Varma kramar, Ida & Rebecca
Yoga & Kärlek