Yoga Retreat Villa Sjöbrink

Dagsretreat på Villa Sjöbrink 

9e juni 2024

Välkommen till en härlig yogadag på Villa Sjöbrink. En dag att fira in sommaren med yoga, lyxig sommarlunch lagad av stjärnkocken Lindor Wink, samt dopp i Mälaren, bastubad, mera yoga och avslut med härligt brygghäng och bubbel för att fira livet, sommaren och våra makalösa kroppar.

Villa Sjöbrink är en vacker plats vid Mälaren nära Enhörna. Här finns en stor brygga och gräsmatta, perfekt för ett dagsretreat där vi kan få njuta av vattnet, stillheten, den vackra sjötomten och det fina huset. Villa Sjöbrink är en plats som också välkomnar gäster för helgupplevelser.

Lindor Wink som vi får äran att bli serverade en lite extra fin och god lunch av denna dag är en kock med en bakgrund på några av Sveriges bästa restauranger, så som Oaxen, Mathias Dahlgren, Adam/Albin, och Aira. Efter flertalet år i Europa, som representant för Sverige i matlagningstävlingar världen över och som coach till Juniorlandslaget driver idag Lindor sitt eget företag, Wink Studio med inriktning på catering och event för privatpersoner och företag. Här arbetar han med sin passion - god mat, spännande projekt och trevliga möten.

Ida kommer hålla i yogan den här dagen, där vi kommer börjar med ett skönt vinyasaflöde för att få väcka kroppen på bästa sätt. En dynamisk klass med mjuk start, för att sen hitta flöde, skapa energi och värme, styrka och balans, med en stilla vila som avslut. Sen är vi redo för dagen som fylls med sköna bad och trevligt häng, en magisk lunch, mer tid på bryggan och sen en stillsam yinyoga klass där vi får landa länge i varje position och komma djupare in i kroppen, till kroppens bindväv, leder och ligament, öva mindfulness, lyssna till kroppen och vara i det som är, finna lugnet, få återhämtning och ny energi.

Vi avslutar sen dagen med ett sista bad om du vill och lite bubbel på bryggan.

Detta kommer bli en riktig njutbar dag tillsammans med oss, en dag att förgylla sommaren med.

Låter detta som något för dig så anmäl dig genom att meja till idanapingala@hotmail.com
Begränsat antal platser, så säkra din plats redan nu.

Du är välkommen till Villa Sjöbrink från 9:30, vägbeskrivning tillhandahålls vid bokning.

Dagens schema:

10:00 -12:00 Vinyasa yoga
Tid för bad
12:30 -14.00 Lunch signerad Lindor Wink
14:00 -15:00 Möjlighet till bad och bastu
15:00-16:30 Yin yoga
16:30 -17:30 Bryggmys med bubbel och jordgubbar

Pris: 1600kr

Vid anmälan så meddela eventuella kostallergier, samt namn, adress, telefonnummer och dina erfarenheter av yoga och eventuella skador.

För att läsa mer om oss:

Villa Sjöbrink
www.villasjobrink.com
https://www.instagram.com/villasjobrink...

Lindor Wink
https://www.instagram.com/lindorwink?igsh=aGZ6NG5jazIycDEw

Ida Grimstedt
www.idanapingala.com
https://www.instagram.com/idanapingala?igsh=dmk1MmJzdWkyajhv

Varmt välkommen 9 juni

Vid regn kommer eventet behöva flyttas fram. Men vi hoppas på sol & värme.

Kärlek & passion 

Ida, Maria och Lindor


Foto: Maria Jarefalk - Jarefalkphotography

© Copyright idanapingalayogaretrat.com